EN

ПРЕДСТОЯЩО: СРЕЩА С РОДИТЕЛИТЕ НА ОСМОКЛАСНИЦИ В ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ

hg111
03.09.2020 / 15:19

Уважаеми родители на ученици, записани в осми клас,

 

На 8 септември 2020 година (вторник), от 17:30 часа организираме среща с Вас във връзка с новата учебна 2020 / 2021 година.

Родителската среща на VIIIа клас (профил „Хуманитарни науки”) ще се проведе пред Първи корпус на гимназията (северната сграда), а на VIIIб клас (професия „Екскурзовод”) ще бъде пред Втори корпус (южната сграда). Родителските срещи ще се проведат на открито, при спазване на противоепидемичните мерки.

При невъзможност или нежелание на родители на осмокласници да присъстват лично на планираните родителски срещи, изразяваме готовност те да бъдат включени онлайн чрез средствата на съвременните комуникации, след предварително заявено желание на електронната поща на гимназията: humgim_sliven@mail.bg в срок до 7 септември 2020 година.

Ръководството и педагогическият състав на Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” работят върху изготвянето и прилагането на противоепидемични мерки при започването на учебната година присъствено за учениците. Изразяваме своята готовност и желание за съвместна работа с родителите при изработването на правилата на гимназията за прилагане на противоепидемичните мерки. Очакваме Вашите предложения на електронната поща: humgim_sliven@mail.bg до 13 септеври 2020 година.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев