EN

УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ“ - С НАГРАДИ ОТ КОНКУРСА, ПОСВЕТЕН НА ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ

ZS1
07.09.2020 / 07:14

На 6-ти септември – празник на Съединението на Княжество България и Източна Румелия, в къщата-музей на Захарий Стоянов в Медвен се проведе тържество, на което на ученици и учители от Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ бяха връчени награди за участието им в националния конкурс "От медвенските пасища до председателството на Народното събрание", организиран от редица държавни и общински институции.

Единадесетокласничката Мария Черкезова, победителка в конкурса,прочете отличеното си есе. След нея своите награди получиха съученичките ѝ Александра Тодорова и Габриела Ненчева и Дейвид Дечев от десети клас. С грамоти за участие бяха удостоени Валентин Минчев от десети клас, Даяна Желева от девети клас и Полина Попова от осми клас.

Награди получиха и учителите - научни ръководители на учениците - Валери Милков и Дочка Андонова-Петрова. Специалното отличие за училище с най-много участници получи директорът на гимназията Жельо Радев. Гости на тържеството бяха родители на наградените ученици.

 

Още снимки от новината

ZS-2
ZS-3
ZS-4
ZS-5
ZS-6
ZS-7
ZS-8
ZS-9

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев