EN

СПОРТ И МУЗИКА В ЕДИН ГОРЕЩ СЛЕДОБЕД

sporten praznik-1
22.06.2019 / 15:04

„Път, любов и труд”- тези три човешки действия патронът на гимназията ни Дамян Дамянов препоръчва като формула на щастието. Чрез спорта и музиката пък ние потърсихме в един малък училищен празник* алтернативата на наркотиците. Доброто настроение, спортният дух и приятелските чувства владяха и публика, и участници за почти час от ранния следобед, пък надяваме се и за по-дълго.

Жаркото лято идва съвсем по календар и не се сърдим на онези, които след последния час предпочетоха да се приберат на хладно у дома. Тези, които останаха, бързо облякоха спортните екипи или избраха сенките, за наблюдават баскетболния турнир 3х3 – смесени отбори, тегленето на въже, канадската борба. Организаторите изненадаха участниците с още една дисциплина – охлаждане на прегрелия противник с вода от чешмата. Имаше грамоти, имаше торта, както и нови, пък и по-познати парчета на училищната рок-банда „Монолог”.

„Път, любов и труд”, съчетани със „спорт и музика” - много начини да забравим за наркотиците.

*Проявата в Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” е посветена на Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици.

Още снимки от новината

sporten praznik-2
sporten praznik-3
sporten praznik-4
sporten praznik-5
sporten praznik-6
sporten praznik-7
sporten praznik-8
sporten praznik-9
sporten praznik-10
sporten praznik-11
sporten praznik-12
sporten praznik-13

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев