EN

Разнообразие на групи по интереси в ХГ „ Дамян Дамянов” – Сливен по проект УСПЕХ

Успех
31.03.2012 / 16:34

От старта на проекта всеки един от участниците в различните групи по интереси получава възможност да се образова и забавлява едновременно в сфера, която харесва и предпочита. Така училището става привлекателно за младите хора, те научават нови неща, контактуват с интересни хора, а и помежду си , и намират нови приятели. Предлаганите занимания са за любителите на спорта, за бъдещите журналисти във вестници, за новото поколение радио- и телевизионни водещи и журналисти, за ориентираните към обединена Европа млади хора, за младите родолюбци, за артистично настроени момичета и момчета и за бъдещите компютърни специалисти, които ще прославят България по света.

В разгара на дейностите по проекта, ден след ден, младите хора се докосват до нови хоризонти, преодоляват трудности и…се каляват. При това по-често с усмивка и по-рядко с отрицателни емоции, без каквито няма сполука.

Да пожелаем на всички от УСПЕХ успех !!! :- ))

 

 

ПРОЕКТ BG051РО001-4.2.05 "Да направим училището привлекателно за младите хора"

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Още снимки от новината

студио ИПК
Радио- и ТВ журналисти
клуб "Млад пътешественик"
Природолюбители
Природолюбител
Нашите надежди в баскетбола

 

към блога на клуб "Природолюбител" http://prirodolubitel.wordpress.com
 
 

Copyright © 2008-2024 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев