EN

КОЛЕДА У ДОМА, В ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ

Коледно шоу
24.12.2022 / 11:40

„Коледа у дома“ избраха за надслов на Коледното шоу учениците от XII клас на Хуманитарната гимназия „Дамян Дамянов“. След двегодишно прекъсване, традиционното Коледно шоу в последния учебен ден преди празниците се завърна. Завърна се носталгично, зрелищно, изпълнено с любов и желание да бъде предадена тази традиция на по-малките ученици.

На 23 декември залата на Военния клуб се изпълни с приятели на Хуманитарната гимназия – ученици, учители, служители, родители. Организатори бяха дванадесетокласниците. Участници бяха всички, пожелали със своите таланти да зарадват публиката и да създадат празнично настроение. В началото на проявата приветствахме камерния състав на проект „Музиката вместо улицата“ с техните прекрасни класически изпълнения. Гост на събитието бе и Клуб по спортни танци „Туида“ с двойката Стелиана Петкова-Боян Костадинов. Групата на гимназията „Монолог“ изненада всички присъстващи с няколкото формации, с които се появи на сцената – свириха и пяха ученици от почти всички класове в училище, както и най-малките – „Монолог джуниър“. Смях и забава донесоха хумористичните скечове с участието на г-н Валери Милков – класен ръководител на XIIа клас, човекът-смях – Мартин Тодоров от IXа клас, Димитър Червенков – вече студент, завършил Хуманитарната гимназия през миналата учебна година. Водещи на шоуто бяха Ванеса Иванова, Преслава Желева от Xа клас и Мартин Димитров от Xб клас.

Коледното шоу бе възможност за учениците от XII клас да поканят класния си ръководител Валери Милков на своя абитуриентски бал – и може би това бе най-вълнуващият момент в представлението, който извика сълзи в очите на немалко от присъстващите. Самите участници в изненадата – дванадесетокласниците, напуснаха сцената весели и тъжни, след като господин Милков потвърди присъствието си – натъжени от предстоящата раздяла с досегашния си ученически живот, и щастливи с обещанието на бъдните дни.

Коледа у дома – когато училището ти е като дом, споделяш с най-близките си и веселите и тъжните мигове, подпираш се на рамото на приятел, помагаш на по-слабите и малките, грижиш се за общото ни добруване.

Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ пожелава на всички свои приятели щастливи и изпълнени с радост, светли и благословени празнични дни!

Още снимки от новината

Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу
Коледно шоу

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев