EN

ЖИВОТЪТ Е КРАСИВ И СТОЙНОСТЕН БЕЗ НАРКОТИЦИ

Младежки бал
08.12.2016 / 21:09

„ Всички ценни неща в живота могат да се открият, без да ставаш част от многобройната група на наркозависимите“. Това е написала Жени Карагьозова от 8а клас на Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” в есето си, което бе отличено на младежкия бал „Моето здраве - моя отговорност“. Събитието, организирано от Общинския съвет по наркотични вещества цели да обедини младите хора около идеята, че животът без наркотици е избор без разумна алтернатива.

Във фотографския конкурс на тема: “Гордея се с моето родно място!“, организиран от същата институция, първите три места са на възпитаници на гимназията. Станиела Рускова получи първата награда за снимките „Красотите на Карандила“, на второ място е класиран груповият проект на 7а клас „Здрави и успешни, вдъхновени от красотата на родния край!“, а третата награда бе за Сияна Атанасова от 7а клас за нейния колаж „Не на наркотиците!“. Наградите на победителите връчи Пепа Чиликова, заместник-кмет на община Сливен.

Поздрави за Жени, Вероника и Станиела от 8а клас, за Венци, Виктор и Боян от 11б клас; за Сияна и Виктория от 7а клас, за Даниел и Петя от 10а клас! Пожелаваме им творческо дръзновение и нови успехи!

 

Още снимки от новината

групата от ПХГ "Д. Дамянов"
Станиела Рускова, Сияна Атанасова и Вики- представител  на 7а клас
фотографията на Станиела
Красотата на Карандила- Станиела Рускова 8а клас
колажа на Сияна Атанасова-7а клас
груповият проект на 7а клас

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев