EN

ТАНЯ СТАНЧЕВА – НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „АРГИРА ЖЕЧКОВА” ЗА 2015 Г

награда "Аргира Жечкова"
26.05.2015 / 16:23

Таня Станчева, старши учител по история и физическо възпитание и спорт в Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” – Сливен, е носител на наградата „Аргира Жечкова“ за 2015 г. На тържествената церемония в навечерието на 24 май, която се състоя в залата на НТС, кметът на Сливен Кольо Милев връчи наградата на общината на г-жа Станчева . Всяка година тази награда се присъжда на жена-учителка с принос за издигане обществения престиж на учителската професия и доказани високи професионални умения като преподавател и възпитател на младото поколение.

Честита заслужена награда за неуморния и вдъхновен труд на Таня Станчева!

Ето и словото на наградената учителка:

В този вълнуващ и тържествен за мен момент искам да изкажа признателността и благодарността си към всички, които забелязаха, откроиха и оцениха труда ми като преподавател: към градоначалника . г-н Кольо Милев и обществената комисия за определяне на носителя на наградата „Аргира Жечкова”, към директора и колектива на Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов”, които излъчиха и подкрепиха кандидатурата ми за номинация.

Удостояването ми с наградата „Аргира Жечкова” е признание на сливенската общественост към труда на съвременните педагози – творчески прозорливи, последователни, с активна гражданска позиция, с безспорно високи морални качества.

Отличието свидетелства, че хуманитарното образование все още не е загубило позиции в днешния динамичен свят, че Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов”, чийто представител съм, има своето място в образователния и творчески процес на подрастващите. Наградата е признание и белег за високия професионализъм , търпението и всеотдайността на моите колеги от гимназията, за което им благодаря.

В навечерието на най-светлия и най-български празник – 24 май, поздравявам сливенските учители и всички дейци, които са се посветили на духовното просветление и им пожелавам здраве и нови творчески успехи!

Бъдете благословени!

Още снимки от новината

награда "Аргира Жечкова"
награда "Аргира Жечкова"
награда "Аргира Жечкова"
награда "Аргира Жечкова"
награда "Аргира Жечкова"

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев