EN

ПХГ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ СЪГЛАСНО РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ


Учители

Дочка Андонова-Петрова, старши учител - Български език и литература

Завършила българска филология в ПУ "П. Хилендарски". Носител на II ПКС от Тракийски университет, както и удостоверение за допълнително обучение по английски език. Притежава сертификати за завършени курсове: "Разрешаване конфликти", "Интернет, литература, литературно образование". Съавтор на учебно помагало "Знаещи и можещи по литература" за ХI и XII клас, издателство "Анубис", 2009 г., одобрено от МОН. Публикации в сборниците на Националния фестивал на детската книга. Участия в проекти на SOS Health и на Отворено общество - Сливен. Работи в Хуманитарна гимназия от 2007 г.

E-mail: petrova.dochka@abv.bg


Антоанета Георгиева Дончева, старши учител - Български език и литература, Френски език.

Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила като учител по френски език и български език и литература. Носител на V ПКС.
Завършила магистратура по екология и опазване на ОС в Университет "Проф. д-р Асен Златаров" – Бургас.
От 2012 година е сертифициран кариерен консултант по GSDF и работи в продължение на три години като кариерен консултант с ученици от различни възрастови групи.
Работи в ПХГ "Дамян Дамянов" от 2017 г.


Даниела Маркова, старши учител - Английски език

Завършила българска език и литература и английски език във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Носител на V ПКС. Дългогодишен и опитен преподавател в паралелки с интензивно изучаване на английски език. Работи в Хуманитарна гимназия от 1997г.

E-mail: danigm17@abv.bg


Василка Василева, учител - Английски език

Завършила българска филология в БСУ гр.Бургас – бакалавър и Английски език и методика в ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив – магистър. Работила е като учител по Английски език в с.Гавраилово,общ.Сливен. Работи в Хуманитарна гимназия от 2017 г.


Ячи Тун – учител по китайски език и култура

Родена е в гр. Хуанган в провинция Хубей, Източноцентрален Китай. Завършила е Китайския университет по геонауки в гр. Ухан. В ПХГ "Д. Дамянов" работи като доброволец от 05.10.2017 г.


Валери Милков, старши учител - История и цивилизация

Завършил история във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Носител V ПКС. Награден с грамота от общинските педагогически четения на тема: "Интерактивните методи в обучението по история (1988)"; има сертификат за завършен курс "Създаване на ефективни екипи"; удостоверение за завършен курс "Знание за ЕС"; грамота за особени заслуги в развитието на образователното дело в с. Ковачите. Учениците му са печелили престижни места в националния конкурс на фондация "Ценности" и други. Работи в Хуманитарна гимназия от 2000 г.

E-mail: valeri_60@mail.bg


Дина Лавтерова-Петрова, старши учител - География и икономика

Завършила география и история във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Работи в Хуманитарна гимназия от 2009 г.

E-mail: dinal2004@abv.bg


Стефка Генчева, старши учител - Философски цикъл

Завършила философия във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий“ през 2002 година. Била е председател на комисия за проверка и оценка на работите по философия – областна олимпиада за област Добрич– 2008 г., 2009 г., 2010 г. и 2011 г. Организатор на философско четене – областна конференция по философия – 2009 г. и на Национална конференция по гражданско образование "Семейство, училище, общество" гр. Добрич 2016 г. Притежава сертификати за участие в обучение на учители по програма "Въведение в хуманитарното право" МОН 2009 г.; в национална конференция "Училището – желана територия на ученика" 2009 г.; "Подготовка и управление на проекти" 2007 г и "Превенция на проявите на тормоз между учениците в училище“ 2016 г. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г.


Таня Рандева Славова, старши учител - Математика, Информатика и ИТ

Завършила математика и информатика в ПУ "Паисий Хилендарски". Работи в Хуманитарна гимназия от 2007 г.


Станимира Арнаудова, старши учител - Биология и здравно образование, Информатика и ИТ

Завършила биология в ПУ "Паисий Хилендарски". Носител на IV ПКС. Има завършени курсове: "Сексуално и репродуктивно здравно образование", "Интерактивни методи". Притежава свидетелство за професионална квалификация по информатика и информационни технологии от ТУ София, ИПФ-Сливен. Работи в Хуманитарна гимназия от 2007 г.

E-mail: stanimira_arnaudova@abv.bg


Небесна Георгиева - старши учител - Физика и астрономия

Завършила физика в Пловдивски университет "П. Хилендарски". Носител на II ПКС.

Завършила специализация "Физични технологии и методика на преподаване". Притежава сертификати от много курсове.


Донка Тодорова - старши учител, лектор по Химия и опазване на околната среда

Завършила биология и химия в ШУ "Епископ Константин Преславски". От 1982 г. до 2016 г. е работила по специалността си в V СУ "П. К. Яворов". Притежава удостоверения, дипломи и сертификати от много курсове и обучения. За дългогодишна цялостна високо професионална трудова дейност през 2007 г. e удостоена с почетно отличие "Неофит Рилски". Работи в ПХГ "Дамян Дамянов" Сливен от 2017 г.


Златина Атанасова , Физическо възпитание и спорт

Завършила Хуманитарна гимназия "Дамян Дамянов" през 2006 г. и Педагогика на обучението по физическо възпитание в Пловдив през 2011 г. Завършила курс-квалификация по българската тренировъчна система за функционално-координационна тренировка към професионален колеж по спорт Био Фит - София през 2014 г. Работи в хуманитарна гимназия от 2017 година.

E-mail: zilla_88@abv.bg


Добромир Батинков, лектор по Английски език

Добромир Батинков е роден в Сливен. Завършил е през 1989 г. ГПЗЕ "Захари Стоянов"" - Сливен със специалност "учител по английски език". Завършил е семестриално СУ "Св. Климент Охридски" - София, специалност Английска филология и цивилизация. Работил е по много проекти за подпомагане на изучаването на английски в България. Негов проект е фирмата за преводи на Discovery Channel/Animal Planet - БГ Текст Еоод с инвестиции от Норвегия и България. Други проекти, в които е участвал, са Сливен.нет и Българо-норвежки фонд за сътрудничество и културни проекти между Сливен и град Трондхайм, Норвегия. Работи в ПХГ „Д. Дамянов“ от 2017 г.

E-mail: zilla_88@abv.bg


Милена Алексиева, старши учител, лектор по Испански език

Завършила френска филология в СУ "Климент Охридски“. Притежава преквалификация по испански език и литература от СУ през 2011 г. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2015 г


Цветелина Димитрова, лектор по Немски език

Завършила немска филология към Шуменски университет "Епископ Константин Преславски“. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г


Симон Варлиян, лектор по История и цивилизация

Завършил ПМГ "Добри Чинтулов" през 2012 г. и специалност "Археология" в ПУ "П. Хилендарски" през 2017 г. Работи в Профилирана хуманитарна гимназия "Дамян Дамянов" от 2017 г.


Виолина Петкова, лектор по Музика

Завършила е Хуманитарна гимназия "Д. Дамянов“ и Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив през 2010 година. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г


Бурхан Капсъзов, старши учител, лектор по Изобразително изкуство

Завършил Институт за подготовка на учители. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г.


 

Copyright © 2008-2018 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев