EN

20 ГОДИНИ ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ


Учители

Татяна Душанова, старши учител - Български език и литература, Руски език

Завършила българска филология и руски език в ШУ "Епископ Константин Преславски" Носител на първа професионално-квалификационна степен. Автор на помагала, Старши експерт по български език Командирована от МОН като учител по български език и литература в БСОУ "Христо Ботев", гр. Братислава. Работи в Хуманитарна гимназия от 2013 г.


Дочка Андонова-Петрова, старши учител - Български език и литература

Завършила българска филология в ПУ "П. Хилендарски". Носител на II ПКС от Тракийски университет, както и удостоверение за допълнително обучение по английски език. Притежава сертификати за завършени курсове: "Разрешаване конфликти", "Интернет, литература, литературно образование". Съавтор на учебно помагало "Знаещи и можещи по литература" за ХI и XII клас, издателство "Анубис", 2009 г., одобрено от МОН. Публикации в сборниците на Националния фестивал на детската книга. Участия в проекти на SOS Health и на Отворено общество - Сливен. Работи в Хуманитарна гимназия от 2007 г.

E-mail: petrova.dochka@abv.bg


Даниела Маркова, старши учител - Английски език

Завършила българска език и литература и английски език във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Носител на V ПКС. Дългогодишен и опитен преподавател в паралелки с интензивно изучаване на английски език. Работи в Хуманитарна гимназия от 1997г.

E-mail: danigm17@abv.bg


Ивелина Стойкова, старши учител - Английски език

Завършила специалност френски и български език във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Има образователна преквалификационна степен по английски език в ПУ "П. Хилендарски". Работила като преводач към Червения кръст и като учител на чужденци, пребиваващи в България. Работи в Хуманитарна гимназия от 2007 г.


Джао Паню – Пени – учител по китайски език и култура

Родена е в гр. Жиазуо, провинция Хенан на Китайската народна република. Завършила е Хенанския политехнически университет и е бакалавър по изкуствата. Работила е една година като доброволка в социални домове и една година като учител по английски език в средно училище. В ПХГ "Д. Дамянов" работи като доброволец от 30.09.2016 г.

E-mail: 314567877@qq.com


Валери Милков, старши учител - История и цивилизация

Завършил история във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Носител V ПКС. Награден с грамота от общинските педагогически четения на тема: "Интерактивните методи в обучението по история (1988)"; има сертификат за завършен курс "Създаване на ефективни екипи"; удостоверение за завършен курс "Знание за ЕС"; грамота за особени заслуги в развитието на образователното дело в с. Ковачите. Учениците му са печелили престижни места в националния конкурс на фондация "Ценности" и други. Работи в Хуманитарна гимназия от 2000 г.

E-mail: valeri_60@mail.bg


Таня Ангелова Станчева – Старши учител по история и цивилизация и Физическо възпитание и спорт

Завършила история и втора специалност физическо възпитание във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Редовна следдипломна специализация в Софийски университет "Св. Климент Охридски" в катедра Педагогика. Носител на втора професионално-квалификационна степен. Публикации в методическо ръководство на класния ръководител на тема "Семейството и умственото самовъзпитание на децата". Старши учител – история и цивилизация и физическо възпитание и спорт. Работи в Хуманитарна гимазия от 2001 г.

E-mail: sineva_tsarevo@abv.bg


Стефка Генчева, старши учител - Философски цикъл

Завършила философия във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий“ през 2002 година. Била е председател на комисия за проверка и оценка на работите по философия – областна олимпиада за област Добрич– 2008 г., 2009 г., 2010 г. и 2011 г. Организатор на философско четене – областна конференция по философия – 2009 г. и на Национална конференция по гражданско образование "Семейство, училище, общество" гр. Добрич 2016 г. Притежава сертификати за участие в обучение на учители по програма "Въведение в хуманитарното право" МОН 2009 г.; в национална конференция "Училището – желана територия на ученика" 2009 г.; "Подготовка и управление на проекти" 2007 г и "Превенция на проявите на тормоз между учениците в училище“ 2016 г. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г.


Таня Стоянова, ръководител компютърен кабинет и учител - Информатика и ИТ

Завършила компютърни системи и технологии в Университет по хранителни технологии- Пловдив. Притежава свидетелство за професионална квалификация за учител по информатика и информационни технологии от ТУ София. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г.


Красимир Стефанов, старши учител- Физика и астрономия

Учител по физика и математика. Завършил Софийския университет "Св. Климент Охридски" през 1997 г. От 1998 г. до сега работи като учител по предметите физика и математика. Преподавал е в I СОУ "ХАДЖИ МИНА ПАШОВ" - град Сливен до 2002 г., а от тогава до сега преподава в ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА "ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ТАБАКОВ" - град Сливен. През учебната 2016/2017 г. става част от екипа на ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - град Сливен, като учител по физика.

E-mail: stefanov9@abv.bg


Таня Рандева Славова, старши учител - Математика, Информатика и ИТ

Завършила математика и информатика в ПУ "Паисий Хилендарски". Работи в Хуманитарна гимназия от 2007 г.


Станимира Арнаудова, старши учител - Биология и здравно образование, Информатика и ИТ

Завършила биология в ПУ "Паисий Хилендарски". Носител на IV ПКС. Има завършени курсове: "Сексуално и репродуктивно здравно образование", "Интерактивни методи". Притежава свидетелство за професионална квалификация по информатика и информационни технологии от ТУ София, ИПФ-Сливен. Работи в Хуманитарна гимназия от 2007 г.

E-mail: stanimira_arnaudova@abv.bg


Савина Стойчева - Химия и опазване на околната среда, Човекът и природата

Завършила биология и химия в ПУ "Паисий Хилендарски". Има завършени курсове: "Създаване на ефективни екипи", "Функции на вътрешно и външно оценяване", "Сексуално и репродуктивно здравно образование за учители по биология". Владее отлично френски език и ползва руски език. Основател на Екоклуб в гимназията. Работи в Хуманитарна гимназия от 1999 г.

E-mail: savina_leo@abv.bg


Дина Лавтерова-Петрова, старши учител - География и икономика

Завършила география и история във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Работи в Хуманитарна гимназия от 2009 г.

E-mail: dinal2004@abv.bg


Тюркян Веизова, учител - География и икономика

Завършила предприемачество в социалната сфера от ВТУ "Св. св. Кирил и Методий“ през 2015 година. Завършила е следипломна квалификация към Тракийски университет – Ст. Загора за учител по география. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г


Марин Маринов, старши учител - Физическо възпитание и спорт

Завършил педагогически профил в НСА "Георги Димитров". Учениците му през годините са заемали призови места на областни и зонални първенства по баскетбол, волейбол и лека атлетика. Работи в Хуманитарна гимназия от 2000 г.


Петя Копанкова, старши учител, лектор по Английски език

Завършила английска филология във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий“. Носител на първо ПКС. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г


Милена Алексиева, старши учител, лектор по Испански език

Завършила френска филология в СУ "Климент Охридски“. Притежава преквалификация по испански език и литература от СУ през 2011 г. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2015 г


Цветелина Димитрова, лектор по Немски език

Завършила немска филология към Шуменски университет "Епископ Константин Преславски“. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г


Йорданка Неделчева, старши учител, лектор по Математика

Завършила математика и физика в ПУ "П. Хилендарски“. Носител на второ ПКС. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г

E-mail: daniened@abv.bg


Виолина Петкова, лектор по Музика

Завършила е Хуманитарна гимназия "Д. Дамянов“ и Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив през 2010 година. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г


Бурхан Капсъзов, старши учител, лектор по Изобразително изкуство

Завършил Институт за подготовка на учители. Работи в ПХГ "Д. Дамянов“ от 2016 г.


 

Copyright © 2008-2017 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев